Retourneren

Retourneren

Producten kunnen binnen 14 dagen worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen. Je dient dit te melden door een email te sturen naar info@amberrouw.com, vermeld hierbij altijd je bestelnummer. De producten dienen in de originele verzendverpakking of, indien deze ontbreekt of beschadigd is, deugdelijk verpakt teruggestuurd te worden. Als je je volledige bestelling retourneert zullen we het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten van heenzending terugstorten. Stuur je een deel van je bestelling terug dan betalen we het aankoopbedrag hiervan terug.

Verzendkosten voor het terugsturen zijn in dit geval voor jou. Voeg bij de zending het meegeleverde retourformulier bij zodat we de terugbetaling zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen kunnen doen. Je mag een reden opgeven voor het terugzenden, maar dit hoeft niet.

Het product mag worden uitgepakt, bekeken en geprobeerd, maar enkel ter beoordeling. Het product mag niet intensief gebruikt worden of onnodig beschadigd raken.

 

Defect of een verkeerd artikel

Als een ontvangen artikel defect of verkeerd geleverd is, stel ons hiervan dan onmiddellijk op de hoogte door een e-mail te sturen naar info@amberrouw.com o.v.v. je bestelnummer.

De procedure voor het terugzenden is hetzelfde als van het retourneren. Alleen geef je in dit geval op het retourformulier aan wat het defect is of wat er verkeerd geleverd is.

Als een product daadwerkelijk defect of verkeerd geleverd is storten we het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten en inclusief de verzendkosten van retourzending terug.

Als je wilt kun je in dit geval een vervangend artikel toegezonden krijgen. Dit kan op het retourformulier worden aangegeven. De verzendkosten zijn in dit geval voor ons. Indien je hiervoor kiest betalen we alleen de verzendkosten van retourzending terug.

 

Retour sturen

Meld binnen 14 dagen via info@amberrouw.com o.v.v. je bestelnummer dat je (een deel van) jouw bestelling wilt terugsturen. Je betaalt zelf de kosten voor de retourzending afhankelijk van de grootte en het gewicht van het pakket.

Download je retourformulier hier.

 

Retouradres

Amber Rouw Photography
Moeder Teresalaan 1, 3223 MP Hellevoetsluis